Hangulat Duó esküvő zene, rendezvény és partizene  
esküvő-rendezvény-parti  
 
    kezdőlapra
 

KOLLÉGÁINK
akikkel gyakran dolgozunk együtt...

 

HANGULAT DUÓ - ZOLI zene esküvőkre, partikra, bulikra   SÜVEGES ZOLTÁN
dob, ének

14 éves koromtól kezdtem komolyabban zenélni. Akkoriban a szabadság és a függetlenség nagyon sokba került, én a zenében találtam meg mindkettőt.
Első munkaviszonyom hivatásos zenészként 1976 októberétől indult. Az Országos Szórakoztató Zenei Központban 1981-ben letettem a "B" kategóriás vizsgát dobból és énekből. Még ugyanebben az évben katonaként, a Zalaegerszegi Katonai Fúvószenekarban ütős hangszeren zenéltem.
1986-tól a tököli Kolo Zenekarral balkáni zenét játszottunk. 1992-ben számukra is megnyíltak a határok, ekkor németországban próbáltam szerencsét jazz, rock és szórakoztató zenei műfajokban. Akkoriban elmondhattam magamról - mintegy hitvallásként: "amikor zenélek, utazom".
Tagja voltam a Kolo, a Zenit, a Pax, a Coctail, az Original és a Gemini Retro zenekaroknak, 2006-tól pedig a Dilber zenekarnak.
A Hangulat Duó hármas formációjának oszlopos tagja vagyok. A közös fellépéseken, esküvőkön és rendezvényeken a jó hangulat és vidámság a jellemző, nemcsak a közönség, hanem egymás között is.

[vissza a kezdőlapra]

 

HANGULAT DUÓ - LACI FOTÓ - esküvők foto és videoszolgáltatása   BÁBEL LÁSZLÓ
fényképész

16. éve készítünk lakossági és vállalati megrendelésre műtermi, riportfotókat és video felvételeket. Ez idő alatt több mint 500 esküvőn működtünk közre. A digitálisan vágott videoanyagokat kívánság szerint kazettára és DVD lemezre is elkészítjük. Reméljük, hogy megtisztel bizalmával és az Önök esküvőjét, családi eseményeit is mi örökíthetjük meg.
Műterem, riportfotó, video DVD készítés egy helyen.
telefon: (06)20/956-9210
email: foto-babel@invitel.hu 

[vissza a kezdőlapra]

 

 

 

HANGULAT DUÓ - GYURI DOB - zene esküvőre, bulikre, partikra   DONKA GYÖRGY
dob, ének

Több, mint húsz éve foglalkozom zenéléssel. Zenei tanulmányaimat az OSZK Szófia utcai stúdiójában szereztem még a 70-es évek végén. Tanáraim Bányai Lajos, Jávori Vilmos, és Kiss József voltak. Énekelni Ákos Stefi és Sík Olga tanítottak. Felléptem Balatonfüreden az Annabella és a Marina Szálloda bárjában, majd Nyugat-Európában a Krammer trióval. 1986-tól a Coral Company zenekarral a Buda Penta Hotel bárjában zenéltünk, majd négy évig hajóztunk Skandináviában. A külföldi szereplések után 1995-től a Coctail trió tagja vagyok.
Emellett gyakran lépek fel rendezvényeken, esküvőkön a Hangulat Duóval is. Közös szerepléseinket mindíg jó hangulat és vidámság kíséri. Dettivel és Imrével szívesen dolgozom együtt úgy szakmailag, mint emberileg. Személyükben két szorgalmas és ügyes embert ajánlhatok mindenki figyelmébe. Remélem, hogy még sok esküvőn, bálon, zenés rendezvényen biztosíthatjuk a jó hangulatot együtt.

[vissza a kezdőlapra]