Hangulat Duó esküvő zene, rendezvény és partizene  
esküvő-rendezvény-parti  
 
    kezdőlapra
 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

HANGULAT DUÓ - RENDEZVÉNY ZENE  

teljes estés zeneszolgáltatás

Vállaljuk bálok, utcabálok, céges rendezvények, díszvacsorák, osztálytalálkozók teljes estés zeneszolgáltatását. Műsorunk összeállítása az adott közönség igényeinek megfelelő, a diszkrét háttérzenétől, az igazi házibulizós hangulatig.
Fellépő vendégművészek esetén, a hangosítás is megoldható.

[vissza a kezdőlapra]

 

HANGULAT DUÓ - ESKÜVŐI, MULATÓS ZENE   esküvők zeneszolgáltatása

Családi rendezvényeken, esküvőkön, lakodalmi mulatságokon biztosítjuk a jó hangulatot, bárhol az ország területén. Műsorunkban operettdalok, magyar nóták és a legismertebb mulatós slágerek is szerepelnek. Évtizedes lakodalmas tapasztalatunk segít a mindíg megfelelő műsorszám, sláger kiválasztásában. Fontos dolognak tartjuk a vendégek kéréseinek kielégítését is, ez utóbbiról óriási repertoárunk gondoskodik.

[vissza a kezdőlapra]

 

HANGULAT DUÓ - RENDEZVÉNY ZENE   nosztalgia és szalonzene

Vállaljuk éttermek, szállodák, hajók nosztalgia és szalonzeneszolgáltatását külföldi és magyar örökzöldekből, slágerekből összeállított változatos műsorral. Gondosan ügyelünk, hogy vacsora vagy fogadás alatt diszkrét, halk háttérzenét hallhasson a közönség.

[vissza a kezdőlapra]

 

HANGULAT DUÓ - MŰSOR   gyermek és alkalmi műsorok

Szívesen lépünk fel nyugdíjas- és gyermekközönség előtt klubokban, óvodákban, iskolákban alkalmi jelleggel. Kb. 40 perces műsorral rendelkezünk, mely aktuális témákhoz kapcsolódhat, pl. felnőtteknek: elszálltak az évek, nőnap, születésnap, karácsony.
Gyermekek részére: tavasz, mikulás, karácsony, stb.

[vissza a kezdőlapra]